Prefectul care a declarat război micilor atenții și privilegii din instituțiile publice

Data actualizării: Data publicării:
virgil turcas

Prefectul de Sălaj a declarat război micilor atenții și privilegii din instituțiile publice. Cetățeanul trebuie să fie în centrul preocupărilor noastre, susține edilul.

"Avem încă instituţii sau şefi care nu se comportă adecvat cu cetăţenii, avem încă probleme relaţionale în interiorul instituţiilor. (...) Cetăţeanul este în centrul unei filosofii a funcţiei publice", a subliniat noul prefect.

Virgil Ţurcaş a adăugat că unul dintre obiectivele sale este "atacarea privilegiilor şefilor".

El a dat exemplul maşinilor de serviciu care trebuie folosite doar în scop profesional. În acest context, a adăugat că va veni pe jos la serviciu.

Numirea noului prefect a venit la două săptămâni de la demisia fostului prefect, Florin Florian, conducerea Instituţiei Prefectului Sălaj fiind asigurată de actualul subprefect, Vegh Alexandru.

Virgil Ţurcaş, în vârstă de 50 de ani, a absolvit Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj Napoca şi a mai deţinut funcţia de prefect de Sălaj în anul 2000, în timpul guvernării CDR. A ocupat până în prezent postul de şef serviciu Controale pe Teren şi Inspecţii în cadrul APIA Sălaj.

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri