Pregătiri pentru alegeri. Liviu Dragnea declanşează operaţiunea ,,Chestionarul PSD''

Data publicării:
liviu dragnea fb 1

 

FOTO Facebook

Liderii social-democraţi vor să afle părerea românilor referitoare la Liviu Dragnea şi la guvernarea PSD. Cu alte cuvinte, Liviu Dragnea vrea să afle cât de iubit este şi în afara formaţiunii pe care deocamdată o conduce din poziţia de interimar.

Liviu Dragnea declanşează operaţiunea ,,Chestionarul PSD''. Milioane de exemplare sunt distribuite simpatizanţilor social-democraţi. Aceştia le împart apropiaţilor care, la rândul lor, trebuie să-şi spună părerea despre PSD, Liviu Dragnea şi guvernarea Ponta.

Chestionarul are 2 pagini şi conţine 11 întrebări. Social democraţii vor să afle care este cea mai importantă măsură pe care PSD trebuie să o ia pentru familia celui chestionat şi care dintre măsurile luate de guvernul Ponta i-a nemulţumit.

Liviu Dragnea testează şi câteva dintre proiectele sale politice: comasarea tuturor alegerilor într-un singur an, la un interval de 5 ani, modificarea Constituţiei, descentralizarea şi regionalizarea. PSD este interesat şi de opinia românilor despre lupta anti corupţie.

Liviu Dragnea: „Nu cred în varianta în care se adoptă o grilă de criterii de integritate şi aia automat este pusă peste partid şi partidul nostru devine dintr-odată un partid de sfinţi. Nicăieri în lume nu se întâmplă aşa ceva”.

Liviu Dragnea vrea să afle cât de iubit este şi în afara partidului.

Din chestionar, PSD va crea şi o bază de date pentru alegerile din 2016. Se cer a fi completate şi date personale precum nume, număr de telefon şi localitatea unde a fost completat formularul.

Pe modelul alegerilor prezidenţiale şi social-democraţii îşi vor alege preşedintele partidului, duminică. Se vor monta astfel de cabine de vot, sute în România, până în ultimul cătun, desigur acolo unde există membri PSD.

Secţiile de votare vor fi amenajate în sediile de partid sau în birourile parlamentarilor PSD. 530.000 de membri vor vota cu buletinul de identitate.

Scrutinul va începe duminică la ora 8.00 dimineaţa şi se va încheia la ora 20.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri