Pregătiri pentru mitingul PSD. La câţiva metri distanţă de Guvern se asfaltează de zor

Data actualizării: Data publicării:
asfaltare victoriei

Asfaltări pentru miting, parcări închise şi firme de transport rămase fără niciun autocar disponibil pentru ziua protestului PSD. Primarul General al Capitalei a anunţat astăzi o nouă cifră a celor care vor umple Piaţa Victoriei. Peste 200.000 de simpatizanţi aduşi din toate colţurile ţării. Jandarmii ai anunţat şi ei măsuri sporite de securitate. Forţe suplimentare de securitate au fost pregătite să intervină dacă situaţia va degenera.

În judeţul Constanţa nu este chip să închiriezi un autocar pentru ziua de sâmbătă.

Citiţi şi:

FOTO. Cum arată parcarea din Piața Victoriei, cu două zile înaintea mitingului PSD

Miting cu japca. Bărbat amenințat să nu meargă la nunta fiului, ca să-și păstreze locul de muncă

Mijloacele de transport au fost închiriate încă de acum o săptămână, de când liderii PSD au anunţat data mitingului.

La Bucureşti, în Piaţa Victoriei au început deja pregătirile. Cea mai mare parcare din zonă a fost închisă. Toate maşinile au fost scoase, iar şoferii sunt nevoiţi să caute acum alte locuri unde să îşi poată lăsa autoturismele.

Parcarea a fost închisă dimineaţă. Se lucrează intens. Este locul unde este amenajată scena pentru acest miting, o scenă pe care vor urca nume grele din PSD.

La câţiva metri distanţă de Guvern se asfaltează de zor. Trotuarele au fost decopertate. Muncitorii trebuie să fie gata până mâine seară.

Administraţia Străzilor susţine că asfaltările din zona Pieţei Victoriei nu au nicio legătură cu mitingul de sămbătă şi că sunt lucrări care au început în 21 mai.

Instituţia adaugă că lucrările au loc pe străzile adiacente Guvernului şi că se intervine pe străzile care au nevoie de reparaţii.

Toţi membrii şi simpatizanţii PSD vor fi aşteptaţi la intrările în Capitală de jandarmi, apoi vor fi îndrumaţi spre centrul oraşului.

Primele autocare vor ajunge aici în jurul orei 19.30. Manifestanţii vor coborî şi vor fi îndrumaţi spre centrul pieţei. Capacitatea este de 60.000 de locuri.

Autorităţile anunţă că se aşteaptă însă la un număr mult mai mare de oameni.

Gabriela Firea: „Este trecut un numar estimativ de participanţi, in jur de 200-250 de mii.”

În aceeaşi zi, tot în Piaţa Victoriei sunt programate alte două proteste. Ultimul, cu nici două ore înainte de adunarea simpatizanţilor PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri