Ciucă și Ciolacu și-au împărțit crizele. Unul trebuie să rezolve greva profesorilor, celălalt nemulțumirile din Sănătate, Poliție, CFR

Data actualizării: Data publicării:
ciolacu si ciuca de vorba in gradina
Foto: Inquam Photos / George Călin

Premierii își împart sindicatele nemulțumite. Surse din PSD susțin că actualul premier trebuie să rezolve criza din Educație, în timp ce viitorul premier Marcel Ciolacu se va ocupa de negocierile cu restul sindicatelor care amenință cu greve și proteste.

Din momentul în care au fost anunțate și alte greve și proteste la alte formațiuni sociale, și liderii partidelor mari de la Coaliție și-au împărțit aceste discuții.

Din informațiile Digi24, PSD, prin vocea lui Marcel Ciolacu, va gestiona greva de la CFR, asta și pentru că ministrul Transporturilor face parte din PSD. De asemenea, ministerul Sănătății, prin Alexandru Rafila, alături de Marcel Ciolacu, vor gestiona discuțiile pentru sănătate și revendicările pe care le au cei din acest domeniu, iar discuțiile cu cei din Poliție vor fi negociate și discutate de social-democrații, pentru că majoritatea cerințelor sunt legate de pensiile speciale, o măsură pe care social-democrații au spus că o vor rezolva până la finalul acestei sesiuni.

Pe de altă parte, rămâne în tabăra liberalilor, mai exact în tabăra lui Nicolae Ciucă, să rezolve problema grevei din educație și negocierile pe care le poartă cu sindicaliștii din învățământ. Este și motivul pentru care marți am văzut o discuție între Marcel Ciolacu, ministrul Educației și sindicatele din educație.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri