Premierul, către Dan Barna: Am impresia că doriţi ca România să meargă pe drumul rău

Data actualizării: Data publicării:
dan barna

Premierul Viorica Dăncilă a transmis un mesaj opoziţiei după ce liderii partidelor au lansat mai multe acuzaţii privind programul de guvernare. "Am impresia că vă doriţi să nu se mai investeasca în România, că dvs şi cei din opoziţie îşi doresc ca România să meargă pe drumul rău.", a replicat Viorica Dăncilă liderului USR, Dan Barna.

„Dacă sărăcia înseamnă să creşti pensii şi salarii, îmi asum.

Am redus sărăcia prin pensii şi salarii. Mereu vorbiţi de acelaşi lucru, că nu mai sunt bani de pensii sau salarii. Realitatea a arătat altceva.

Am plătit şi pensii şi salarii.

Aţi creat de fiecare dată îngrijorare, asta nu e corect nici faţă de pensionarii care trăiesc de la o pensie la alta, nici pentru români.

Spuneţi că nu vor veni investitorii. Vor veni. Veţi vedea în perioada următoare.

Am impresia că vă doriţi să nu se mai investeasca în România, că dvs şi cei din opoziţie îşi doresc ca România să meargă pe drumul rău.

Nu vă pasă de România şi de români, ci de partidele din care faceţi parte şi de a câştiga puncte electorale”, a fost replica premierului.

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, în plenul Camerei Deputaţilor, că OUG 114 include un set de măsuri care aruncă în aer multe domenii strategice pentru economie: energetic, bancar, telecomunicaţii, dar răul cel mai mare este că pune în pericol dreptul la pensie a 6 milioane de români. „Arătaţi acum, cât încă mai este timp, că mai aveţi o brumă de coloană vertebrală, o minimă decenţă...ne-aţi spus că tot e perfectibil şi am aplicat această formulă. Perfectibil înseamnă, stimată doamnă, să abrogaţi ordonanţa 114”, a spus el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri