Sari la conținut

Premierul, întâlnire cu o parte dintre miniștri

Premierul Sorin Grindeanu se va întâlni, marți dimineață, cu cinci miniștri din cabinetul său, pentru a discuta problemele urgente din ministerul fiecăruia. Prim-ministrul le-a cerut miniștrilor, la prima ședință de guvern, ca atunci când preiau ministerul să facă un inventar al problemelor urgente de la fiecare instituție. 

sorin grindeanu juramant inquam octav ganea (2)

Sursă: Inquam Photos/ Octav Ganea

Ulterior, Sorin Grindeanu a decis să aibă discuţii separate cu miniştrii, iar cinci asemenea discuţii au fost programate marţi dimineaţă: ora 9.00 - cu ministrul Sănătăţii, Florian-Dorel Bodog; 10.00 -  cu ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea; 11.00 - cu ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Florin Nicolae Jianu; 12.00 - cu ministrul Turismului, Mircea-Titus Dobre şi 12.30 - cu ministrul Economiei, Alexandru Petrescu, conform News.ro

Convorbirile cu o parte dintre miniştri au loc cu o zi înainte de întrevederea dintre preşedintele Klaus Iohannis şi premier. Iohannis a avut o discuţie la telefon cu premierul Sorin Grindeanu, stabilind să se întâlnească miercuri după-amiază, la Palatul Cotroceni, discuţiile urmând să se centreze pe bugetul de stat şi pe sustenabilitatea măsurilor anunţate de Cabinet. 

La discuţie va participa şi ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan, iar întâlnirea este necesară pentru că există „foarte multe îngrijorări" cu privire la sustenabilitatea măsurilor anunţate de Guvern şi a efectelor acestora asupra economiei.

Pe aceeași temă

Sorin Grindeanu, audiat la DNA

Fostul premier, Sorin Grindeanu, a ajuns astăzi la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Acesta a dat declaraţii în...