Premierul răspunde pe Facebook: „Nicio grijă, nu merg nicăieri. Mai am treabă aici”

Data publicării:
dacian ciolos_govro

Eliminarea copiilor legalizate se dovedeşte greu de pus în practică. Dovadă situaţiile reclamate de oameni pe pagina de Facebook a premierului. "Din păcate, reflexele proaste se schimbă mai lent decât deciziile", le-a răspuns Dacian Cioloş.

Deşi Ministerul Educației a eliminat cerinţa copiilor legalizate în școli, sunt situaţii în care acest lucru nu se respectă. Aşa că reclamaţiile au curs pe pagina de facebook a premierului. La fel şi răspunsurile lui Dacian Cioloş.

- „Să ştiti că în învățământ, tot copii legalizate ni se cer, aici nu se simplifica deloc, dimpotrivă...”

Dacian Cioloş: - „Unde anume? Ministrul a dat deja un Ordin pentru schimbarea procedurii. Puteţi refuza să dați copie legalizată și să-i trimiteți pe cei care vă cer asta la ministru. Din păcate reflexele proaste se schimbă mai lent decât deciziile.”

Nu este singurul român căruia şeful Guvernului i-a dat replica.

-”Prietene, din păcate nu ai simplificat nimic, eşaloanele 3 şi 4 fac tot ce vor ei. Nici cu sărăcia nu ai facut mare lucru, păcat.”

Dacian Cioloş: -”Aveți dreptate, nu pot simplifica printr-o decizie formală modul de gândire complicat al unora. Dar putem începe o schimbare. Nici mersul pe bicicletă nu se învață din prima. Important este să nu te descurajezi când cazi şi să te uiti la cei care merg deja pe bicicletă, nu la cei care se plâng că se lovesc. Nu dau nicio lecție... Sunt doar câteva gânduri.”

Premierul i-a răspuns inclusiv unui internaut care i-a cerut să plece din Guvern.

- „Mergeți înapoi la Bruxelles!”

Dacian Cioloş: „Nicio grijă, nu merg nicăieri. Mai am treabă aici,” a fost replica şefului Executivului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri