Premierul Shinzo Abe a vorbit despre importanţa ridicării vizelor de intrare în Japonia pentru români

Data actualizării: Data publicării:
180116_SHINZO_ABE_iohanbnisCOTROCENI_012_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

 Vizele de intrare în Japonia pentru cetăţenii români au fost ridicate, a anunţat marţi premierul japonez Shinzo Abe după întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni.

180116_SHINZO_ABE_iohanbnisCOTROCENI_012_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

„Pentru a încuraja şi consolida schimburile şi cooperarea la nivel de resursă umană, recent am decis ridicarea obligativităţii vizelor de intrare în Japonia pentru cetăţenii români şi sper că din ce în ce mai mulţi români vor veni să viziteze Japonia”, a declarat premierul Shinzo Abe.

Premierul japonez a catalogat întâlnirea dintre el şi preşedintele Iohannis drept o ocazie excelentă pentru a dezvolta relaţii bilaterale noi între România şi Japonia şi a afirmat că va depune eforturi pentru consolidarea lor.

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, a fost primit de preşedintele Klaus Iohannis, marţi după-amiază, la Palatul Cotroceni. Premierul japonez avea programată pentru vizita la Bucureşti şi o întâlnire cu premierul Mihai Tudose, însă, în condiţiile demisiei lui Tudose, întâlnirea a fost anulată, iar Shinzo Abe a mers la Muzeul Satului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri