Premierul Victor Ponta a primit rapoarte privind inundaţiile „în dinamică şi în timp real”

Data publicării:
inund-1

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a declarat luni că situaţiile de risc şi efectele evenimentelor deosebite create de inundaţiile din ultimele două zile au fost prezentate „în dinamică şi în timp real” premierului Victor Ponta. Acesta nu a avut deocamdată nici o reacţie oficială referitoare la inundaţiile care afectează puternic cel puţin trei judeţe chiar în zilele de Paşte.

Toate situaţiile de risc şi efecte ale unor evenimente deosebite au fost monitorizate permanent de către centrele operaţionale ale ministerelor prin intermediul Centrului Operaţional de Comandă al Guvernului, acestea fiind prezentate în dinamică şi în timp real domnului Victor Ponta, primul-ministru”, a declarat ministrul Gabriel Oprea, în conferinţa de presă privind inundaţiile din ultimele zile, susţinută la sediul MAI.

Primul-ministru Victor Ponta nu a avut nici o reacţie publică pe acest subiect, la nivel oficial sau pe reţelele de socializare. Pe pagina sa de Facebook, ultima postare se referă la victoriile obţinute de Simona Halep şi Sorana Cîrstea la Fed Cup.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri