Premierul Viorica Dăncilă merge la Cotroceni, la recepția de Ziua Națională a României

Data publicării:
dancila iohannis crop presidency
Foto: presidency.ro

Premierul Viorica Dăncilă va participa, vineri seară, la recepţia oferită la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Naţionale a României, anunţă Guvernul.

dancila iohannis crop presidency
Premierul Viorica Dăncilă va merge la recepția de Ziua Națională găzduită de președintele Klaus Iohannis Foto: presidency.ro

Potrivit programului anunţat de Guvern, premierul Viorica Dăncilă va participa, vineri, de la ora 18:00, la recepţia oferită cu prilejul Zilei Naţionale a României la Palatul Cotroceni.

Recepţia va avea loc în Sala Unirii, informează News.ro.

Prim-ministrul Viorica Vasilica Dăncilă anunţase miercuri că va participa la festivităţile organizate pe data de 1 Decembrie la Arcul de Triumf, dar a spus că este posibil să nu ia parte la recepţia de la Palatul Cotroceni.

Luni, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în urma şedinţei BPN al partidului, că nu va fi prezent la recepţia de la Cotroceni organizată de Ziua Naţională a României. El nu a ştiut să le răspundă jurnaliştilor nici unde va participa la ceremonii, afirmând că speră să nu fie bolnav în această zi. Ulterior, reprezentanţi ai Camerei Deputaţilor au trnsmis că medicul i-a recomandat acestuia să evite frigul.

La rândul său, preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat marţi că nu va merge la recepţia de la Palatul Cotroceni dedicată Zilei Naţionale. „Nu am stabilit programul pentru 1 Decembrie. La recepţie vă spun clar că nu merg”, a precizat Tăriceanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri