Președintele Klaus Iohannis a votat: Astăzi puteți să începeți să schimbați România!

Data actualizării: Data publicării:
klaus iohannis
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele Klaus Iohannis votează la alegerile europarlamentare și la referendumul pentru justiție, convocat chiar de el. Șeful statului a făcut și o declarație, la Liceul Jean Monnet din Capitală.

Șeful statului așteaptă în acest momente ca persoanele din fața sa să-și exprime opțiunile politice.

„E o zi importantă și asta nu spun doar dumneavoastră, jurnaliștilor, ci tuturor românilor: haideți la vot!”, a spus șeful statului înainte să voteze.

Klaus Iohannis a luat cele trei buletine de vot, asta înseamnă că a votat și la referendum.

„Veniți la vot, dragi români, veniți la vot, că astăzi puterea politică este la voi. Astăzi, decidem împreună cum arată România de mâine. Merită, chiar merită să votați!”, a spus Klaus Iohannis, după ce a votat.

„Astăzi, dragi români, decideți pentru următoarele luni, ani. Suntem la primele alegeri dintr-un ciclu mai lumg. Este începutul unei serii de alegeri și astăzi puteți să începeți să schimbați România”, a adăugat șeful statului.

„Am votat și în campania electorală am constatat că am avut mai multe inițiative de mobilizare la vor decât altădată. Acest lucru mă bucura foarte mult. Le mulțumsc tuturor celor care au inițiat campanii de mobilizare pentru vot, persoane private, companii și ONG-uri. Vă repet, veniți, dragi români, la vot. Nu lăsați pe alții să decidă în locul vostru”, a mai spus președintele țării.

Digi24.ro vă ține la curent cu toate informațiile despre alegerile europarlamentare și referendumul pentru justiție aici.

  • Digi24 TV și Digi24.ro așteaptă de la voi, participanții la votul de duminică, fotografii, video și mărturii în legătură cu modul de desfășurare a alegerilor. Mesajele pot fi trimise pe conturile noastre de Facebook, WhatsApp (0771.100.304) și Twitter și vor fi prezentate în cadrul edițiilor speciale la Digi24 și în materialele realizate de Digi24.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri