Președintele Klaus Iohannis a participat la slujba de Crăciun de la Sibiu

Data publicării:
Klaus Iohannis receptie - presidency-1.ro 1

Actualizare 11.10. După o slujbă care a ținut aproximativ o oră, președintele Klaus Iohannis a plecat de la biserică. Însoțit de Carmen Iohannis, ei au fost aplaudați de câteva zeci de sibieni.

„Vă urez Crăciun fericit și o zi frumoasă!”, a spus președintele. 


Klaus Iohannis nu a făcut declarații, însă le-a urat românilor „Crăciun fericit!”. Șeful statului își petrece Crăciunul acasă.

Ieri, președintele a făcut o surpriză unei adolescente a cărei mamă lucrează în străinătate de ani de zile. Cu această ocazie, Klaus Iohannis i-a dăruit o tabletă.

„Cadoul este gândit în așa fel încât să poți lua legătura cu mama ta, pe internet. Este o tabletă și sper să o poți folosi bine”, i-a spus Klaus Iohannis.

De altfel, în mesajul de Crăciun adresat românilor, președintele a declarat că „românii care au stat la cozi interminabile, pe ploaie și frig, ca să mă voteze au făcut acest lucru și cu gândul la copiii lor. Au sperat că vor avea în sfârșit o șansă să se întoarcă în țară și să trăiască o viață de familie liniștită. Voi face tot ce îmi stă în putință pentru ca familiile să se reunească pe parcursul mandatului meu și rănile lăsate de despărțirea îndelungată să fie vindecate”.    

Citiți și:
Politicienii au luat o pauză de la discursuri și acțiuni de partid. Au ales să petreacă sărbătorile în familie
Barack Obama, în Hawaii de Crăciun. Angela Merkel nu a vrut să spună unde se duce 
Vremea joi şi vineri: Crăciun cu temperaturi de primăvară
Cum l-au așteptat copiii din România pe Moș Crăciun
Solidaritate românească de Crăciun, în Spania

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri