Prima reacție a lui Liviu Dragnea la sechestrul din dosarul Tel Drum: „Urmează probabil și sechestru pe viață”

Data actualizării: Data publicării:
dragnea

Liderul PSD Liviu Dragnea a spune că sechestrul pe care l-ar pregăti procurorii DNA în dosarul „Tel Drum” este „un mijloc pentru a bloca legile justiției” și acuză că informațiile au fost date „pe surse, pe canale neoficiale și ilegale”.

171112_TSD_CONGRES_19_dragnea INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Președintele Camerei Deputaților a răspuns întrebărilor jurnaliștilor la finalul votului în Parlament privind achiziționarea sistemului de rachete Patriot și a declarat ironic că urmează ca DNA să îi pună sechestru și „pe viață”.

Liviu Dragnea: Îl văd foarte interesant, în sensul că noi încă mai credeam că putem deveni o țară normală, în care nu afli din presă aceste informații date pe surse, pe canale neoficiale și ilegale.

Am fost făcut țap ispășitor la referendumul din 2012, ca să se păstreze cinstea obrazului cuiva, de la acele 2 milioane de voturi fraudate, din cei 7,4 milioane de oameni care au votat, am ajuns să fiu condamnat pentru ca s-au trimis SMS-uri de la patrid și oamenii au ieșit la vot. Am fost țintă de fiecare dată când PSD a vrut să facă ceva important, acum sunt folosit ca mijloc pentru a bloca legile justiției de către oameni care se ascund. Sunt președintele Camerei, dar sunt doar un om. Cei care sunt împotriva mea se ascund în spatele unor instituții, dar așa cum am convenit la CEX, le-am spsu colegilor mei să facă abstracție de aceste lucruri împotriva mea și să-și urmeze drumul. Urmează probabil și sechestru pe viață. Nu se încheie astăzi.”

Întrebat dacă este de acord cu afirmațiile liderului ALDE Călin Popescu Tăriceanu, care declara luni că în spatele „statului paralel” se află președintele Klaus Iohannis, Liviu Dragnea a răspuns: „Am învățat să nu îl mai contrazic așa de des pe domnul Tăriceanu”.

De asemenea, Liviu Dragnea a declarat că în Comitetul Executiv al PSD nu s-ar fi discutat deocamdată demararea unei proceduri de suspendare din funcție a președintelui Iohannis: „Vorbesc ei între ei? Nu s-a discutat la noi așa ceva”, a spus Dragnea. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri