Prima reacție din PSD după ce Iohannis i-a acceptat pe Cuc și Suciu pentru funcțiile de miniștri

Data actualizării: Data publicării:
gabriela zoana fb

Europarlamentarul PSD Gabriela Zoană a comentat la Digi24 anunțul președintelui Klaus Iohannis că Răzvan Cuc și Daniel Suciu au fost acceptați pentru funcțiile de miniștri ai Transporturilor și Dezvoltării.

Deja toată țara îl cunoaște drept președintele bețe-n roate, care a blocat activitatea Guvernului, a blocat inițiative legislative, încearcă să blocheze și Parlamentul, încearcă să blocheze tot ce poate.

Este un act pe care trebuia să-l facă de trei luni. Nu a existat absolut niciun motiv serios sau legal pentru care a făcut această circotecă. Ne-a făcut de râs la nivelul Uniunii Europene”, a spus europarlamentarul PSD Gabriela Zoană.

Este singura țară care deține președinția Consiliului UE și din cauza propriului președinte, care își denigrează țara inclusiv la Bruxelles, nu a avut miniștri pentru două portofolii extrem de importante”, a adăugat ea.

Președintele Klaus Iohannis a semnat în această seară decretele pentru desemnarea lui Daniel Suciu ministru al dezvoltării regionale și administrației publice și a lui Răzvan Cuc ministru al transporturilor.

Daniel Suciu și Răzvan Cuc au fost propuşi marţi de Comitetul Executiv al PSDpentru a ocupa portofoliile de la Ministerul Dezvoltării, respectiv Ministerul Transporturilor.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri