Prima reacție din PSD la declarațiile președintelui Iohannis

Data actualizării: Data publicării:
171128_SERBAN_NICOLAE_03_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Senatorul PSD Șerban Nicolae spune, referindu-se la acuzațiile formulate vineri de președintele Klaus Iohannis, că „e o situație din ce în ce mai gravă în țară” și că, în cazul șefului statului, „este o problemă medicală”.

171128_SERBAN_NICOLAE_03_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„În mod cert, e o situație din ce în ce mai gravă în țară. În cazul lui Iohannis, pare mai degrabă o problemă medicală și o spun cu toată serioazitatea”, a declarat senatorul PSD ȘerbanNicolae, într-o intervenție la Antena 3. 

Citiți și    Rețelele lui Dragnea. Cine este fostul dușman care i-a pus la picioare mafia din Justiție

„E o opinie, dar mă îngrijorează. Nici măcar Băsescu nu spunea cu atâta nonșalanță o inepție așa de mare!”, a mai spus social-democratul.

Acesta s-a întrebat „ce o să mai inventeze” președintele Iohannis.

„E marcat doar de disperarea că Guvernul PSD-ALDE e cel care, în numele României, preia președinția rotativă a Consiliul UE și ar face orice doar, doar să blocheze”, a mai spus Șerban Nicolae.

Klaus Iohannis a lansat, vineri, două atacuri dure la adresa premierului și la adresa PSD, după ce Viorica Dăncilă a anunțat că a sesizat CCR pentru a soluţiona blocajul creat de preşedinte prin amânarea numirii a doi miniştri. Șeful statului a spus că va lua o decizie după decizia CCR și că era dispus la discuții pe această temă, dar cel care o „dirijează” pe Dăncilă „s-a grăbit”. De asemenea, Iohannis a declarat că „de facto, România nu are prim-ministru”, iar PSD nu mai știe să facă politică.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri