Primar PSD: „Avem nevoie de un lider-locomotivă” pentru partid

Data publicării:
LUCA_MALAESCU_argument-cs
Luca Mălăiescu, primarul PSD din Oțelu Roșu Foto: argument-cs.ro

Vicepreședintele organizației PSD Caraș-Severin, primarul din Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu, a vorbit la Digi24 despre nemulțumirile pe care le are față de Liviu Dragnea. El spune că alternativa pentru conducerea PSD este un „lider-locomotivă, care să dea un restart”, care să aibă o imagine foarte bună, ireproșabilă și să se bucure de credibilitatea cetățenilor din România. 

El a subliniat că partidul este prăbușit în sondaje din cauza imaginii proaste pe care o are Liviu Dragnea și consideră că actualul lider social-democrat a avut „carențe” în modul în care conduce PSD.

În ceea ce privește remanierea Guvernului, Mălăiescu spune că sunt mulți miniștri care nu merită să fie acolo și care ar putea fi înlocuiți cu brio de colegi merituoși din teritoriu. Luca Mălăiescu a preferat să-i numească pe miniștri de care este mulțumit: Teodorovici, Daea, Stănescu. „Lista este scurtă”, a menționat primarul din Oțelu Roșu.

Întrebat dacă ar fi cazul ca și premierul Viorica Dăncilă să facă pasul în spate, Luca Mălăiescu consideră că un asemenea gest ar însemna finalul guvernării PSD, mai ales că s-au mai schimbat doi prim-miniștri. Acesta este, de altfel, și unul dintre motivele care l-au făcut să fie nemulțumit de Liviu Dragnea.

Nici Carmen Dan nu ar trebui să demisioneze sau să fie schimbată din funcție, consideră social-democratul, pentru că nu este ea vinovată pentru faptul că niște angajați nu și-au făcut treaba cum trebuie.

„Am avut și lucruri bune de când suntem la guvernare”, a spus Mălăiescu, exemplificând cu creșterea pensiilor și salariilor și scăderea TVA-ului. În ceea ce privește referendumul pentru schimbarea Constituției, primarul din Oțelu Roșu promite să lupte pentru PSD, chiar dacă uneori are „opinii și principii” diferite față de unii colegi.

În privința legăturilor cu liderii partidului, primarul spune cu sinceritate: „Vin la noi doar când au nevoie de voturi”.

Urmăriți-i declarațiile complete în materialul video de mai sus.

Citiți și:  PSD-iști din teritoriu, nemulțumiți de rezultatul CEx-ului. Ce prognozează că se întâmplă până la sfârșitul anului

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri