Primăriță din Dâmbovița, de meserie „susţinătoare”

Data publicării:
29112012 20m 20primarita-36033

Floarea Rădulescu spune că susține „exact pe cine trebuie”. Întrebată de reporteri dacă e vorba de ARD sau USL, primărița răspunde: „O fi întrebarea dumneavoastră, dar eu v-am răspuns exact ceea ce trebuie: pe cine trebuie”.

Votanţii sunt deja derutaţi. Spun că nu au mai întâlnit așa ceva. „E ceva inedit, dar nu e niciodată târziu să ne confruntăm cu situaţii inedite”, spune un localnic.

„Am văzut prin comună că doamna primar, doamna Rădulescu, se afişează şi cu USL şi cu ARD. Aşa... ai dreptate. Noi am votat-o cu PDL-ul, dar acu ştiu eu ce e cu ea?”, mărturisește altul.

Ce cred candidații

Candidatul USL Georgica Dumitru pentru un post de deputat spune că primăriţa şi-a declarat „iubirea” pentru USL nu mai departe de ieri.

„Ieri a venit cu noi pe scenă şi s-a exprimat textual că susţine echipa USL până la alegerile din decembrie, punct. A fost foarte categorică şi fără niciun fel de insinuări. Acum, nu ştiu ce să vă spun”, explică Georgică Dumitru.

Pe de cealaltă parte, Iancu Caracota, fostul prefect al judeţului, candidat la un post de deputat din partea ARD e un pic confuz.

„Fiecare îşi alege drumul cum crede şi cum e... N-am comentariu. E partidul care trebuie să îşi spună cuvântul. Eu sunt un simplu candidat...Mai mult de atât... Nu ştiu care e realitatea, nici nu vreau măcar următoarele zece zile cât mai am de muncit ca şi campanie, nu vreau să comentez nimic. Nu am nimic de comentat”, a declarat Iancu Caracotă.

Ambii candidaţi speră însă ca până pe 9 decembrie, doamna Rădulescu să se hotărască de care parte a baricadei este.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri