Primarul din Brebu renunță la excursia în SUA

Data publicării:
primarie brebu

Primarul din localitatea Brebu, Prahova, renunţă la o excursie în SUA pe care se gândea să o facă pe banii statului: un schimb de experienţă în Las Vegas, Orlando şi Miami. Pentru această deplasare, consiliul local aprobase şi bugetul: 45.000 de lei, relatează Digi24.

Primarul localității Brebu spune că a analizat mai bine oportunitatrea acestei deplasări, dar au contat și reacțiile din spatiul public și presă. Locuitorii au dezaprobat și ei plecare și spun că banii din bugetul local pot fi folosiți pentru alte investiții și proiecte.

Pe 8 februarie, la Primăria din Brebu a sosit o invitaţie în Statele Unite, din partea Societăţii pentru Administraţie Publică, un ONG din Braşov. Ziua următoare, deplasarea era aprobată printr-un proiect de hotărâre al Consiliului Local. Opt zile mai târziu, banii pentru vizita în SUA erau alocaţi din bugetul primăriei – 45.000 de lei, pentru zece zile.

Edilul şi cei trei subalterni urmau să plece spre Statele Unite pe 28 mai. Primarul promitea că, la întoarcere, va prezenta Consiliului local şi locuitorilor un raport privind vizita.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri