Primarul din Ciugud, Gheorghe Damian, a câștigat al șaselea mandat cu peste 88 la sută din voturi

Data publicării:
Gheorghe Damian, primarul din Ciugud
Gheorghe Damian, primarul din Ciugud Foto: Facebook

Edilul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, a obţinut la alegerile locale din 2020 cel de-al şaselea mandat consecutiv de primar, cu 88,2% din voturi, mai multe decât a obţinut în urmă cu patru ani, când a avut 85% din voturi, transmite Agerpres.

Exclus din Partidul Social Democrat în 2017, primarul celei mai bogate comune din țară, Gheorghe Damian, a candidat la actualele alegeri ca independent. La aceste alegeri şi-a mai depus candidatura şi un reprezentant al Partidului Mişcarea Populară.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei, Dan Lungu, Gheorghe Damian a fost votat de 88,2% dintre cei prezenţi duminică la urne. Prezenţa la vot a fost în Ciugud de 68,5%, cu mult peste media pe judeţ - 50,12%.

Gheorghe Damian conduce Primăria din Ciugud din anul 2000.

Comuna Ciugud este un promotor activ al modernizării administraţiei publice locale, lansând în 2019 conceptul "Smart Village" ca soluţie de digitalizare a serviciilor publice şi de dezvoltare a satului românesc. Ciugud mai este cunoscută şi pentru că este comuna din România care a atras cele mai multe fonduri europene, respectiv peste 27 de milioane de euro

Citiți și: VIDEO EXCLUSIV  Aproape incredibil pentru România. Cum se face școală „la țară”, în Ciugud

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri