Primarul PSD care îşi critică partidul: "Când îi auzi cu ”să trăiți”, cu plecăciuni, da’ cine vei fi tu, frate?"

Data publicării:
primar psd

Dezamăgire pentru liderii PSD din teritoriu după întâlnirea de la Sibiu cu Liviu Dragnea şi Mihai Tudose. Primarul din Cârţa spune că întreaga reuniune a fost inutilă. Cristin Magheru e nemulţumit, mai ales de modul în care se aleg proiectele care intră în Planul Național de Dezvoltare.

Primarul le-a vorbit liderilor de la centru... deschis, despre felul cum ar trebui condusă o primărie, despre risipa banului public și despre lipsa de viziune.

„Eu le-am spus alor mei - și nu cred că i-am deranjat cu nimic, că le-am spus niște lucruri corecte și reale. Și am crezut că pot să-i informez pe oamenii ăștia, ca să fie benefic pentru toată lumea eu nu pot fi de acord ca banul public să fie aruncat în felul ăsta.

Ce m-a deranjat cel mai mult, că n-a zis nimeni nimic. Toți colegii mei au venit și s-au plâns pe acolo, cât de greu le e să implementeze anumite proiecte. Mie mi se părea normal să facem o dezbatere clară acolo”.

Primarul și-a continuat tirada cu privire la proiectele pe care Guvernul decide să le finanțeze, fără să le analizeze în profunzime.

Bă fraților, nu putem face așa ceva, banii ăia sunt și ai mei! Le-am spus! Se uitau ca la dracu la mine”, descrie primarul reacția șefilor săi ierarhici.

Cristin Magheru spune că nu mai suportă supunerea membrilor social-democrați față de superiori. „Eu nu mă mai duc la întâlniri. M-am săturat să văd oameni de ăștia ipocriți. Când îi auzi cu ”să trăiți”, cu plecăciuni, da’ cine vei fi tu, frate? Pe deasupra, m-ați și ținut acolo (n.r. – la sediul partidului, unde era programată inițial întâlnirea cu Liviu Dragnea) două ore, ca pe-un fraier. M-ați ținut ca pe un fraier, am zis! Am crezut că venim să discutăm, să avem ocazia să construim ceva, să spunem de ce ne doare. Eu, dacă zic o vorbă, rămâne vorbă. Ai zis că faci aia, păi fă-o! Niciodată n-o să fii în asentimentul tuturor. Niciodată. Ca în guvernul zero al lui Cioloș, al lui Iohannis, unde nimeni nu făcea nimic. Aveam un vecin la Arpaș, n-a supărat pe nimeni, niciodată. Și l-au ales oamenii șase mandate. Dacă te duceai la el să se facă ceva, zicea da, facem. Dacă venea altul, la fel, da, facem. Nu supăra pe nimeni. Faptul că vrei să faci ceva ca om politic, păi fă! La mine vin turiști să vadă unde stă primarul, că nu le vine să creadă câte lucruri s-au făcut în comună. Și cu toate ăstea, nu sunt ales cu 90 la sută, ca Iohannis. Eu câștig cu 65%”, a spus primarul, pentru Turnul Sfatului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri