Primarul Timişoarei despre zilele libere pentru studenţi: E ruşinos. Denotă disperarea lui Victor Ponta şi a PSD 

Data publicării:
nicolae robu mediafax-1

Nicolae Robu, preşedinte al PNL Timiş, arată, într-un comunicat de presă transmis marţi şi postat şi pe Facebook, că intenţia Guvernului de a le oferi studenţilor zile libere de alegeri "denotă disperarea lui Victor Pontaşi a PSD că vor pierde alegerile prezidenţiale”. 

Intenţia Guvernului de a-i trimite pe studenţi acasă începând de joi reprezintă o nouă sfidare la adresa societăţii româneşti, în mod special la adresa tineretului, la adresa studenţimii, care, după mulţi ani de apatie păguboasă, indusă de forţe oculte, tocmai a început să arate că îi pasă. În plus, ea denotă disperarea lui Victor Ponta şi a PSD că vor pierde alegerile prezidenţiale şi, odată cu ele, ca o consecinţă firească, întreaga putere”, arată Robu, notează Mediafax.

Primarul Timişoarei mai spune că ”este ruşinos şi totodată trist că la 25 de ani de la Revoluţia din decembrie 1989 asistăm la reeditarea uneia din măsurile luate atunci de Ceauşescu şi regimul acestuia”.

Robu, care este şi professor universitar la Universitatea Politehnică din Timişoara, şi-a exprimat speranţa că studenţii ”vor respinge oferta otrăvită de zile libere”.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Liber pentru studenți de alegeri. Victor Ponta: Dacă rămân în centrele universitare, să ne organizăm bine, să nu fie coadă

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri