Primele declarații ale medicilor de la Institutul CC Iliescu despre starea lui Mihai Tudose

Data actualizării: Data publicării:
mihai tudose
Mihai Tudose. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Managerul Institutului de Boli Cardiovasculare ”CC Iliescu” Bucureşti, Şerban Bubenek, a spus, marţi seară, că fostul premier Mihai Tudose se simte bine și că a fost dus pe secţia de supraveghere cam la o oră după internarea în spital.

mihai tudose pleaca de la cex 180115_PSD_CEX_017_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

„La ora 16.40, domnul deputat Mihai Tudose, fost prim-ministru al României, a fost adus de un echipaj SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe a Institutului de Boli Cardiovasculare CC Iliescu cu diagnosticul de infarct miocardic acut inferior întins”, a declarat, marţi seară, la Antena 3, managerul unităţii medicale, potrivit News.ro.

Acesta a precizat că pacientul a fost supus unei proceduri de coronarografie şi angioplastie cu două stenturi, cu un rezultat foarte bun.

„După o oră de la internare pacientul a fost transportat în unitatea de supraveghere. În prezent, ne declară că se simte bine şi că va părăsi spitalul cât de curând posibil”, a mai spus Şerban Bubenek.

Între timp, fostul premier a postat şi un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului şi promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulţumesc întregii echipe medicale şi tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulţime de lucruri bune de făcut!”, a scris Tudose pe Facebook.

Fostul premier a suferit marţi un infact miocardic acut, fiindu-i montate două stenturi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri