Prinde formă sprijinul pentru Grindeanu în judeţul de care depinde rămânerea sa în PSD

Data actualizării: Data publicării:
20170615_GRINDEANU_CONFER_08_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: INQUAM_Octav Ganea

Mai multe organizaţii neguvernamentale din judeţele Timiş şi Caraş-Severin i-au trimis o scrisoare de susţinere premierului Sorin Grindeanu, în care arată că este necesară continuitatea pentru funcţionarea statului, transmite News.ro.

20170615_GRINDEANU_CONFER_08_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: INQUAM_Octav Ganea

”Urmare a şedinţei ONG-urilor din Banat, care a avut loc joi, la Timişoara, cu privire la evenimentele petrecute pe scena politică actuală, noi, parte a societăţii civile din Banat, am hotărât să fim alături de dumneavoastră, domnule prim-ministru, în spiritul legalităţii şi continuităţii necesare pentru funcţionarea statului”, se arată în textul scrisorii citat de News.ro.

Potrivit sursei amintite, documentul ar fi semnat de nouă organizaţii neguvernamentale din judeţele Caraş-Severin şi Timiş (nu se precizează, însă, şi care ar fi acele ONG-uri - n.n.).

Demersul vine în contextul în care, potrivit proceudilor din PSD, un membru trebuie exclus de organizaţia din care face parte. Sorin Grindeanu este membru al PSD Timiş, filială în care a intrat de la bun început, în 1996, şi pe care a şi condus-o. 

Potrivit ultimelor semnale din această zonă, excluderea lui Grindeanu din PSD Timiş ar avea şanse mici de reuşită. "Cred că după 21 de ani de membru PSD, Grindeanu nu va fi exclus",afirma recent preşedintele executivş, Călin Dobra.

”Voi române membru PSD indiferent ce spune Liviu Dragnea, voi rămane pesedist oricâte CEx-uri de excludere a mea va organiza domnul fost pedelist Liviu Dragnea”, declara şi Sorin Grindeanu, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional, în care s-a luat decizia excluderii sale din partid.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri