Dragnea îi face mincinoși pe Iohannis și Cioloș

Data actualizării: Data publicării:
dragnea fanatic

Liderul PSD Liviu Dragnea a reacţionat, marţi, după ce PNL a votat în şedinţa conducerii ca Dacian Cioloş să fie propunerea de premier a partidului, afirmând că şi Cioloş şi Klaus Iohannis sunt doi ”mincinoşi”, dragnea fanaticpentru că iniţial, când au cerut votul de susţinere în Parlament pentru Cabinet, au promis că primul-ministru nu se va implica în politică.

”Un mincinos. Şi el, şi Klaus Iohannis, doi mincinoşi. Klaus Iohannis ne-a spus - pot să îi spun acum Klaus Iohannis pe nume pentru că e om politic, este şeful de facto al PNL, şi Dacian Julien Cioloş la fel, şi dumnealui e membru simplu în PNL, deocamdată - amândoi ne-au minţit atunci când ne-au cerut să îl sprijinim pe Dacian Julien Cioloş premier al României, spunând că este un mandat limitat”, a spus Liviu Dragnea, citat de news.ro.

Liderul PSD a precizat că şi ”Dacian Cioloş a spus în grupul PSD că nu va continua după mandatul acestui guvern, că nu va candida şi nu se va implica în politică. 

”Lucrul ăsta l-a garantat şi preşedintele Iohannis, la vremea respectivă, că nu se va implica în politică. S-a dovedit că au fost doi mincinoşi, de la început, doi ipocriţi”, a mai afirmat Dragnea, precizând că nu îl interesează că s-au implicat în politică, ci îl deranjează doar că nu au curajul să îşi sume, să spună clar că sunt în campanie pentru PNL. 

”Stau deoparte, crezând că mai păcălesc pe cineva”, a completat Liviu Dragnea. 

Întrebat dacă PSD va anunţa la rândul lui o propunere de premier, Liviu Dragnea a răspuns: ”Dacă unii fac o prostie sau dacă sunt ipocriţi, trebuie să fim şi noi?”. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri