PROPUNERE ÎN PNL: USL să reconfirme candidatura lui Antonescu la prezidențiale. Ce spun trei dintre vicepreședinții liberali

Data publicării:
CRIN ANTONESCU PRESEDINTELE PNL - MEDIAFAX-26

FOTO: MEDIAFAX

Ciprian Dobre, vicepresedinte PNL, a declarat pentru Digi24: „Eu cred că, în primul rând, nu se pune problema unei validări sau revalidări, pentru că dacă am fi într-o astfel de situație înseamnă că orice hotărâre ar lua USL sau oricare for colegial, ar trebui revalidat. Eu cred că ajunge o dată să se reunească congresele care au hotărât acest lucru o dată, iar un lucru hotărât nu urmează să fie decat respectat, nu rehotărât sau revalidat/.../”. Ciprian Dobre spune că în 2014 USL are nevoie de un singur lucru: „mobilizarea și pregătirea alegerilor parlamentare și a proiectului de țară al USL pentru absorbția fondurilor europene și întărirea capacității administrative a tuturor instituțpilor care se vor angrena și se vor angaja la acest drum. Este un drum foarte greu până în 2020”, a comentat Ciprian Dobre. „PSD este un partener serios, iar un partener se vede în primul rând atunci când acesta își respectă cuvântul, iar din punctul meu de vedere nu am niciun fel de teamă că PSD nu este un partid serios”, a adăugat Ciprian Dobre.

FOTO: MEDIAFAX

Horia Uioreanu, vicepreședinte PNL, spune că nu vrea să comenteze ceea ce a declarat colegul său, Florin Țurcanu, dar, în mod normal, „aceste validări au existat”, iar dacă cineva nu vrea să se țină de cuvânt „este o altă problemă”.

„Din punctul meu de vedere toate cele trei congrese din cadrul USL au validat candidatura domnului Crin Antonescu. Eu cred ca este suficient la momentul acesta”, a punctat Horia Uioreanu.

FOTO: MEDIAFAX

Romeo Stavarache, vicepreședinte PNL, are o părere similară: „Noi nu avem de ce sa facem acest congres, pentru că ceea ce am hotărât atunci este valabil și atunci/.../ dacă nu vor respecta programul de guvernare( cei de la PSD - n.r.) comun PNL-PSD, înseamnă că nu-i respectă pe cetățenii care și-au dat votul pentru acest program și pentru această alianță”, a declarat Romeo Stavarache.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri