Dragnea și-ar serba ziua azi, când se împlinesc 2 ani de la Colectiv. Protest anunțat

Data actualizării: Data publicării:
dragnea reactie adoptare revolutie fiscala
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Organizatorii mai mult proteste în cei doi ani de la tragedia din Colectiv au anunțat luni seară un flashmob în fața unui club din București, în care Liviu Dragnea și-ar serba ziua de naștere. Președintele PSD a împlinit în urmă cu două zile, sâmbătă, 55 de ani. Liviu Dragnea a declarat în această seară, după declarații la Vila Lac 1, întrebat de jurnaliști despre cadoul care l-ar aștepta acolo, că „îmi dați voie să merg acasă?”

Inițiatorii paginii Corupția ucide au anunțat un protest spontan în fața unui club de pe Bulevardul Mircea Eliade din Capitală. Potrivit unor zvonuri, aici, Liviu Dragnea ar urma să-și serbeze ziua de naștere împreună cu mai mulți colegi din PSD.

În timp ce familiile celor de la Colectiv își plâng morții, Dragnea face petrecere. Hai cu noi să îi spunem La mulți ani și să îi arătăm ce credem despre felul în care sfidează tragedia celor 65 de morți și sute de răniți! Ne întâlnim în fața Clubului Floreasca. Dacă ai la îndemână un banner sau poti printa o foaie cu mesajul ”Corupția ucide”, e perfect. Dacă nu, orice alt mesaj crezi de cuviință. SHARE masiv, să afle cât mai mulți oameni!”, arată organizatorii protestului.

Unul dintre cei care va participa la întâlnire este preşedintele Comisiei de muncă din Camera Deputaţilor, Adrian Solomon, care a recunoscut la finalul unei şedinţe a comisiei că se va afla alături de şeful său de partid

„Suntem cu toţii membrii grupului invitaţi alături de domnul preşedinte la o întâlnire prilejuită de ziua domniei sale, fapt care ne dă posibilitatea să-i spunem direct 'La Mulţi Ani', dacă prin alte mijloace am făcut-o fiecare”, a declarat Solomon, la Parlament, potrivit HotNews.

Întrebat dacă este de părere că este o zi oportună, având în vedere că pe 30 octombrie se împlinesc doi ani de la tragedia din Colectiv, Solomon a spus: „Nu vom merge acolo să dănţuim în vreo horă. Putem să ne întâlnim şi cu sobrietatea necesară momentului respectiv”.

Fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache, a declarat că „sunt două lucruri diferite”, după care a comentat: „Păi asta este viaţa”.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre, a declarat însă că Liviu Dragnea s-ar afla la o reuniune a coaliţiei de guvernare pentru a discuta despre bugetul pe 2018.

„Nu este prima dată când coaliţia se întâlneşte pentru bugetul pe 2018. Este a treia sau a patra întâlnire care are loc pe buget. Au fost întâlniri care au fost comunicate public pe discuţia pe buget. Este firesc să fie mai ales că bugetul nu s-a format încă şi nu s-a votat. Cred că astfel de discuţii pe această tema sunt fireşti”, a spus el.

Întrebat, luni seară, dacă restaurantul cu pricina are aviz de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, președintele PSD a răspuns că „nu știu. Nu lucres la ISU”.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri