Protest la nunta fiului lui Dragnea, la Snagov. Primele imagini

Data actualizării: Data publicării:
stefan-valentin-dragnea-cununia-civila
Irina Tănase și Liviu Dragnea, împreună la cununia civilă a lui Valentin Ștefan Dragnea.

Sute de persoane au participat duminică la nunta fiului lui Liviu Dragnea, Valentin, care a avut loc la Palatul Snagov. Cununia religioasă era programată la Biserica Sfântul Elefterie, dar s-a ținut în alt loc, din cauza unor manifestații anunțate pe Facebook.

protestatari-palatul-snagov-nunta-stefan-valentin-dragnea-640x400
Foto: G4Media.ro

Invitații la nunta lui Valentin Dragnea au fost „întâmpinați” la Palatul Snagov de circa 10 persoane, cu pancarte pe care au scris „Casă cu gratii pentru tata socru”. 

De altfel, președintele PSD, Liviu Dragnea, a invitat la nunta fiului său sute de politicieni, scrie G4Media.ro, citând mai multe surse. Au fost fost chemați, în bloc, toți parlamentarii și europarlamentarii PSD (peste 200), toți miniștrii guvernului Dăncilă (28), toți președinții social-democrați de Consilii Județene (31), toți liderii de organizații județene (47) precum și primarii de municipii reședință de județ ai PSD (20).

În total, peste 350 de persoane plus însoțitorii numai din partidul condus de Dragnea, la care se adaugă politicienii din alte formațiuni, invitați personal.

Sursă fotografii: G4Media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri