Protest în ziua moțiunii. Mii de oameni au făcut lanț uman în jurul Parlamentului

Data actualizării: Data publicării:
protest-izvor-pnl

Manifestaţia PNL s-a încheiat după aproximativ două ore, după ce protestatarii au format un lanţ în jurul Parlamentului. Conform estimării forţelor de ordine, numărul manifestanţilor a fost de aproximativ 3.000, în timp ce organizatorii de la PNL susţin că numărul acestora a depăşit cu mult 5.000.

171123_PROTEST_MOTIUNE_PNL_IZVOR12_INQUAM_Photos_George_Calin
171123_PROTEST_MOTIUNE_PNL_IZVOR12_INQUAM_Photos_George_Calin

Foto: InquamPhotos/George Călin

Actualizare 13:10. Lanuțul uman în jurul Parlamentului a luat sfârșit. Aflat la protest, Ludovic Orban le-a amintit simpatizanţilor PNL de promisiunile nerespectate ale PSD, afirmând că „au ajuns să fie la putere oameni fără caracter, cinste, onoare, respect, fara frică de Dumnezeu”, Cosa Nostra, un grup mafiot care vrea să pună mâna pe stat pentru a subjuga cetăţeanul.


Actualizare 12:10. Oamenii au început să formeze lanțul uman în jurul Parlamentului.

Protestatarii au pancarte cu mesaje precum "Reţeta PSDragnea: darnicia care te sărăceşte", "Ziua şi noaptea ca hoţii" şi "Dragnea şi ai lui au tăiat puterea leului".

Alte mesaje scrise pe pancarte sunt: "Plătim rate mai mari ca să aiba PSDragnea bani", "Susţin moţiunea PNL pentru o Românie normală", "Demisia Dragnea", "PSD ciuma roşie".

Actualizare 11:40. În timp de premierul Mihai Tudose vorbește de la tribuna Parlamentului, Ludovic Orban le vorbește oamenilor din Parcul Izvor.


Circa 2.000 de oameni sunt deja în parcul Izvor, de lângă Parlament, și urmează să facă, potrivit organizatorilor, un lanț uman în jurul clădirii.

Liberalii au anunțat de ieri că vor face un lanț uman în jurul Palatului Parlamentului, iar la manifestație va participa și liderul PNL, Ludovic Orban.

Moțiunea de cenzură depusă de PNL - "PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă" - este dezbatută la această oră în plenul Parlamentului (Detalii aici).

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri