Protestul lui Mircea Ionescu Quintus la adresa conducerii PNL

Data publicării:
mircea ionescu quintus inquamphotos

 

Foto: inquamphotos.com

Nu m-am abținut în privința alegerii domnului Marian Munteanu, pe care îl cunosc și care, după părerea mea, este o legendă a Bucureștiului, ci m-am abținut în privința conducerii partidului din care fac parte, că nu am fost pregătiți pentru șocul de ieri”, a explicat Mircea Ionescu Quintus. El s-a referit la decizia lui Ludovic Orban de a renunţa la candidatură, după ce a fost pus sub acuzare de DNA pentru că ar fi cerut unui om de afaceri 50.000 de euro, bani pentru campania electorală. Mai exact, banii ar fi urmat să ajungă la persoane din două televiziuni.

Am fost luați prin surprindere”, a spus preşedintele de onoare al PNL. „S-a găsit soluția aceasta, dar un om politic trebuie întotdeauna să aibă un plan de rezervă și noi nu l-am avut și abținerea a fost în privința mea și a conducerii", a explicat Mircea Ionescu-Quintus după ședința Biroului Permanent Naţional al PNL.

În acelaşi timp, Mircea Ionescu Quintus spune că Marian Munteanu este o variantă bună de candidat. "Una mai bună ca asta nu se putea găsi".

Imediat după şedinţa conducerii PNL, copreşedintele Alina Gorghiu a spus că toată lumea a votat pentru desemnarea lui Marian Munteanu, de la preşedintele de onoare Mircea ionescu Quintus la ultimul membru al BPN.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri