R. Prună: De mâine ni se va spune că 21 de milioane de euro e prag rezonabil la abuz în serviciu

Data actualizării: Data publicării:
raluca pruna

Raluca Prună, fost ministru al Justiției în cabinetul Cioloș, a ironizat coaliția PSD-ALDE, după ce Liviu Dragnea a fost pus luni sub urmărire penală de DNA într-un dosar în care este acuzat, printre altele, că a furat 21 de milioane deeuro bani europeni.

Habemus liminam?! La abuzul în serviciu. Cum vi se pare 21 milioane euro? De mâine ni se va spune că e un prag rezonabil. La cât s-a furat în România, chiar nu e o sumă mare? Dincolo de gluma amară, să fim pregătiți de război. De mâine nu mai sunt reguli deloc. Prima pe lista: justiția. Nimic nou, e victima preferată a acestei guvernări. Data execuției: 27 noiembrie. Și ca să citez cunoscători, nu vor fi prizonieri. Numai victime”, a scris Raluca Prună pe Facebook.

Peste 20 de milioane de euro şi 30 de milioane de lei. Atât au calculat până acum procurorii anticorupţie că ar fi furat Liviu Dragnea şi alţi opt apropiaţi de-ai săi din bugetul judeţului Teleorman şi din bani europeni. E un dosar pornit de la sesizări ale inspectorilor anti-fraudă europeni. Iar mecanismul ilegalităţilor a fost reconstituit de procurorii români. Potrivit acestora, o companie din subordinea Consiliului Judeţean a fost privatizată, persoane apropiate lui Dragnea au fost numite administratori, apoi societatea a devenit principalul beneficiar al contractelor cu bani publici. E vorba de TelDrum, despre care procurorii spun că a fost folosită pentru îmbogăţirea grupului de la Teleorman şi pentru finanţarea campaniilor electorale.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri