PSD a depus lista pentru europarlamentare. Liviu Dragnea nu a mers cu echipa sa la BEC

Data actualizării: Data publicării:
psd semnaturi bec codrin stefanescu inquam octav ganea 20190326133017_OGN_1955-01
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

PSD a depus lista pentru europarlamentare la Biroul Electoral Central. Urmează o întâlnire cu Liviu Dragnea, la sediul partidului. Liderul PSD nu a mers la BEC, alături de echipa sa.

Îi rog pe români să nu trimită în Parlamentul European persoane care votează împotriva propriei țări, să trimita o echipă de patrioți, cum suntem noi”, spune Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene.

Voi face tot ce îmi stă mie în putință să ducem în Parlamentul European adevărul despre tărâm, oamenii lângă care am crescut, pe care îi cunosc”, declară Carmen Avram, candidat PSD la europarlamentare.

Peste 200 de susținători ai social-democraților au venit în fața sediului BEC, pentru a-i susține pe candidații de pe listele PSD pentru europarlamentare. Printre cei strânși se numără membri în organizații de sector al PSD, dar și cei de la Organizația de Pensionari a PSD.

Lista este deschisă de ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb. Ea este urmată de jurnalista Carmen Avram.

Pe listă se mai află Claudiu Manda, Chris Terhes, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragos Benea, Victor Negrescu, Andi Cristea, Natalia Intotero, Gabriela Zoană, Bianca Gavriliţă, Emilian Pavel, Doina Pană.

CITIȚI ȘI:  Mesajul unui europarlamentar PSD, supărat că a fost exclus de pe lista pentru alegerile europarlamentare 2019

FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri