PSD, critici după anunțul lui Ludovic Orban: Necesarul de teste pentru COVID-19 au devenit abia acum prioritate pentru PNL

Data actualizării: Data publicării:
marcel-ciolacu-psd-fb (1)

Reprezentanţii PSD susţin, vineri, într-o postare pe Facebook, că liberalilor nu le pasă de români, dar cer testare rapidă pentru ei.

"Asigurarea necesarului de teste pentru depistarea COVID-19 nu a fost o prioritate pentru guvernul Orban! A devenit acum, când conducerea PNL este suspectă de infectare.

Liberalilor nu le pasă de români nici astăzi, însă cer testare rapidă pentru ei!", scriu social-democrații.

PSD critică faptul că Orban se izolează la Vila Lac 1 în condițiile în care sute de români sunt ținuți în carantină, la grămadă, în locuri insalubre.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Toți membrii BPN al PNL se vor izola la domiciliu, a anunțat Ludovic Orban. Premierul a anunțat că toți senatorii PNL au obligația să se autoizoleze și că el se va izola la Vila Lac 1. El a făcut aceste anunțuri după ce senatorul Vergil Chițac a fost confirmat cu coronavirus, fiind primul parlamentar depistat.

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri