PSD, după ce Iohannis a refuzat-o pe Vasilescu la Dezvoltare: „Președintele Bețe-n-Roate”

Data actualizării: Data publicării:
psd-iohannis-bete-n-roate

Klaus Iohannis este „Președintele Bețe-n-Roate”, așa a reacționat PSD, pe pagina de Facebook, după ce șeful statului a respins și a treia propunere de numire a Liei Olguța Vasilescu la Ministerul Dezvoltării.

klaus iohannis cotroceni 4 ianuarie inquam octav ganea 20190104130919_OGN_0001-01
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

„Klaus Iohannis a arătat astăzi că este cel mai iresponsabil președinte pe care l-a avut România. Nu a venit cu niciun proiect, cu nicio propunere constructivă, cu nimic care să îmbunătățească viața românilor. Este mânat de frustrări personale și nu știe decât să blocheze. Va rămâne în istorie drept „Președintele Bețe-n-Roate”. Face tot ce poate pentru a bloca PSD să facă investițiile atât de așteptate de cetățeni. Pe criteriile pentru care a respins-o astăzi pe Olguța Vasilescu, Iohannis nu ar fi devenit niciodată președintele României și nici nu ar fi putut ocupa o funcție de ministru. În plus, se contrazice: tot el a semnat cu mâna lui numirea Olguței Vasilescu la Ministerul Muncii, unde a realizat cele mai complexe legi ale acestei guvernări: Legea salarizării și Legea pensiilor. PSD a avut suficientă răbdare. Urmează să facem uz de mijloacele legale și constituționale pentru a-l determina pe președintele „Bețe-n-Roate” să își respecte obligațiile pe care le are față de lege și de cetățeni”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a PSD.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri