PSD îl atacă pe Florin Cîțu după ce Marcel Ciolacu l-a făcut „tiriplici”: Un electron liber

Data actualizării: Data publicării:
Președintele PNL, Florin Cîțu și președintele PSD, Marcel Ciolacu, la palatul cotroceni
Președintele PNL, Florin Cîțu și președintele PSD, Marcel Ciolacu. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Deputatul PSD Daniel Suciu, vicepreședinte al Camerei Deputaților, îi îndeamnă pe „colegii liberali” să discute „cu un domn, electron liber, care de atâtea luni doar bagă bățul prin gard, mereu ofuscat, mereu nemulțumit, mereu atotștiutor”, spunând „sper că nu ne cereți nouă să îi mai tolerăm ieșirile deloc principiale și pline de egoism adolescentin”.

„Dragi colegi liberali, mulți de bună credință…nu vreți să discutați cu un domn, electron liber, care de atâtea luni doar bagă bățul prin gard, mereu ofuscat, mereu nemulțumit, mereu atoateștiutor? Din moment ce chiar voi i-ați curmat visele de mărire, convinși că drumul alături de el este înfundat și l-ați schimbat din președinte, sper că nu ne cereți nouă să îi mai tolerăm ieșirile deloc principiale și pline de egoism adolescentin. Să ne aducem aminte de miliardele date pe vaccinuri pentru 3 Românii, de 200 miliarde împrumutate, de liberalizarea prețului la energie și atât de multe altele?”, a scris, pe Facebook, Daniel Suciu.

Președintele Senatului, Florin Cîțu, a scris, duminică, pe Instagram, că lansează „o provocare pentru Marcel Ciolacu". „Să scazi taxele și totuși să crești veniturile la buget ca procent din PIB așa cum am făcut noi liberalii în 2020 și 2021. PNL poate. Garantez. Cu mandatele pe masă?", arată mesajul lui Cîțu.

Politica fiscală nu se face ca la „piaţă”, cu „ţopăieli fiscale”, aşa cum au făcut „Dragnea şi Ponta şi au distrus economia”, ci cu strategie şi viziune pe termen lung, a declarat preşedintele Senatului. El a criticat propunerile venite dinspre PSD, dar și lipsa unui plan pentru reducerea inflației.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că pensiile speciale ar trebuie impozitate progresiv în funcție de venit. Acesta a mai spus că s-a „săturat la fiecare discuție să apară tot felul de tiriplici care vin și-și dau cu părerea după ce au distrus România și să spună ce se întâmplă și cum creionează ei viitorul luminos și cât de bună este cota unică”.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri