PSD pierde votanți. Avertismentul vine de la vârful partidului

Data actualizării: Data publicării:
psd

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, întrebată dacă ar fi mai bine pentru PSD dacă s-ar schimba conducerea, că le-a transmis colegilor săi că partidul a pierdut simpatizanţi şi trebuie făcut ceva.

psd
Sursa: facebook.com/pg/PSD.Bucuresti.Oficial

„În momentul în care simţi că pierzi din unii care te-au votat şi care te simpatizează şi ce se întâmplă nu este totuşi chiar atât de roz cum se prezintă, cred că trebuie să ai o atitudine”, a afirmat Firea. Întrebată de ce nu a cerut în CExN retragerea lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al PSD, Firea a susţinut că i se repetă la fiecare şedinţă „să o lase mai moale” cu propunerile prea curajoase.

Întrebată de ce nu a cerut în CExN retragerea lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al PSD, Firea a susţinut că i se repetă la fiecare şedinţă să o lase mai moale cu propunerile prea curajoase, ea spunând că „dacă se consideră că este nevoie de schimbarea conducerii partidului, doamnele şi domnii care sunt mai vechi în partid să analizeze şi să facă aceste propuneri să vadă dacă în urma votului există un sufragiu majoritar şi să se organizeze sau nu congres”.

„Mie mi se repetă la fiecare comitet executiv că sunt nou în partid şi să o las mai moale cu propunerile prea curajoase, şi dacă se consideră că este nevoie de schimbarea conducerii partidului cred că trebuie ca doamnele şi domnii care sunt mai vechi în partid să analizeze şi să facă aceste propuneri să vadă dacă în urma votului există un sufragiu majoritar şi să se organizeze sau nu congres. Nu pot eu ca om care i se reproşează că e nou în politică şi în partid şi să vin să stric ordinea partidului", a declarat Firea. 

De asemenea, întrebată dacă ar fi mai bine pentru PSD dacă s-ar schimba conducerea, Gabriela Firea a răspuns: „Simt şi le-am spus şi colegilor mei şi nu vreau să vorbesc despre persoane chiar dacă vă dezamăgesc, dar simt că am pierdut, din nefericire, şi oameni care ne-au simpatizat, mă refer în ţară şi în marile oraşe şi în Bucureşti, simt că trebuie să facem ceva, care este acel ceva nu trebuie să spun doar eu, că nu sunt guru PSD, să spună colegii cei mai vechi. În momentul în care simţi că pierzi din unii care au votat şi care te simpatizează şi ce se întâmplă nu este totuşi chiar atât de roz cum se prezintă, cred că trebuie să ai o atitudine”.

SURSA: news.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri