PSD plătește din banii statului o chirie lunară de 19.000 de euro pentru o vilă în Pipera

Data actualizării: Data publicării:
vila newsweek
PSD plătește din banii statului o chirie lunară de 19.000 de euro pentru o vilă în Pipera FOTO: Newsweek.ro

Un document pe care Newsweek România îl publică astăzi arată că, în mai puțin de cinci luni din acest an, 380.000 de euro au plecat din subvenția primită de PSD de la stat în contul unei persoane fizice.

vila newsweek
PSD plătește din banii statului o chirie lunară de 19.000 de euro pentru o vilă în Pipera FOTO: Newsweek.ro

Suma reprezintă echivalentul a 20 de luni de chirie pentru o vilă în Pipera care, în cel mai bun caz, ar costa 2.500 de euro lunar.

Conform mai multor surse, în respectiva vilă de pe bulevardul Iancu Nicolae ar locui chiar trezorierul PSD, Mircea Drăghici, artizanul acestei afaceri incredibile.

Citiţi şi:

Newsweek: Milioane de euro din subvenția primită de PSD, sifonate de familia unui parlamentar penal

Conform documentului, PSD a început să-i plătească, încă din februarie a.c., sume imense unui cetățean pe nume Corneliu Geană. El a primit, între 20 februarie și 11 iunie a.c., peste 1,77 milioane de lei. Așadar, în mai puțin de cinci luni, PSD nu doar că a decis să plătească chirie pentru o vilă în Pipera, în valoare de 19.000 de euro lunar, dar a și plătit în avans pe 20 de luni.

Contactat de către Newsweek România, Geană a admis că PSD îi plătește chirie pentru o vilă, dar nu a făcut nici un comentariu nici despre preț, nici despre cel care locuieşte acolo.

Citiţi continuarea aici

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri