PSD se întoarce la discursul anti-multinaționale: „Să sufere milioane de oameni ca să se îmbogățească firmele străine”

Data actualizării: Data publicării:
bani lei ron numarati in mana
Bărbatul a găsit banii aruncați într-un container. Foto: Getty Images

Partidul Social Democrat acuză printr-o postare pe Facebook că noua putere scoate, în 2021, 34 de miliarde de lei din buzunarele populației, prin decizii care stopează creșteri de venituri prevăzute la buget.

„În "Guvernarea Anti-Populaţie", veniturile românilor scad doar ca să crească profiturile clientelei de partid! Defalcat, Dreapta ia 20 de miliarde lei de la bugetari şi de la pensionarii militari, plus 10,4 miliarde lei de la pensionarii civili şi 3,5 miliarde lei de la copii!

Guvernul fură efectiv de la fiecare vârstnic 175 lei pe lună, spune ca nu sunt bani pentru alocaţiile copiilor, dar găseşte încă un miliard de lei pentru asigurarea profitului a trei companii străine!”, susţin social-democraţii.

Potrivit PSD, ar fi vorba despre „multinaționale apropiate de PNL, finanțate și în 2020, prin aceeași schemă de garantare a creditului comercial de către stat”.

„În schimb, altă decizie perversă a Guvernului Cîţu, luată în prag de Revelion, loveşte puternic în familiile tinere, cu copii și în sectorul construcțiilor! Creşterea plafonului pentru TVA-ul de 5% de la 95.000 la 140.000 de euro se amână cu un an, iar mii de familii pierd, astfel, banii plătiți deja prin contract, pentru avans!

Asta e viziunea Dreptei pentru a scoate România din criză: să sufere milioane de oameni ca să se îmbogățească firmele străine prietene cu Cîțu, Barna sau Cioloș!”, au mai adaugat social-democrații în postarea de pe Facebook.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri