PSD se oferă să intervină în criza iraniană, pentru „consolidarea securității României”

Data publicării:
marcel ciolacu este presedintele interimar al psd
Foto: Facebook/Marcel Ciolacu

PSD a anunțat, miercuri, printr-un comunicat de presă, că, în calitate de partid „care a contribuit decisiv la integrarea României în interiorul alianței euroatlantice, își reafirmă sprijinul pentru orice demers coerent de consolidare a securității țării noastre”, în contextul crizei iraniene. 

”Situația trebuie analizată cu maximă seriozitate și presupune un efort consolidat din partea tuturor instituțiilor cu responsabilități în domeniu, astfel încât criza politică internațională să nu se transforme și într-o criză economică cu efecte interne.
România trebuie să își evalueze rolul în regiune și în interiorul NATO, iar în acest sens, Partidul Social Democrat, care a contribuit decisiv la integrarea României în interiorul alianței euroatlantice, își reafirmă sprijinul pentru orice demers coerent de consolidare a securității țării noastre”, se arată în comunicatul PSD.

”Partidul Social Democrat consideră că România trebuie să trateze cu responsabilitate escaladarea tensiunilor din Orientul Mijlociu și să își reafirme angajamentele sale față de partenerii săi din NATO și față de Statele Unite”, mai spune PSD. 

(Editor A.D.)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri