PSD, şedinţă de campanie între arme şi tancuri. Social-democraţii se întrunesc la o fostă bază militară din Orăştie

Data publicării:
tanc

Liderii social-democraţi se întâlnesc duminică într-o fostă bază militară din Orăştie ca să discute despre candidatul PSD pentru alegerile prezidenţiale. Este vorba de o şedinţă informală, înaintea Comitetului Executiv care va avea loc luni.

FOTO: Arsenal Park

Între arme şi muniţii, tunuri şi tancuri, social-democraţii, în frunte cu Victor Ponta, se întâlnesc duminică în parcul cu tematică militară de la Orăştie, fostă bază secretă şi fabrică de muniţie, pentru a pune la punct strategia de campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale de la toamnă.

Social-democraţii se ocupă şi de regulamentul intern al partidului pentru desemnarea candidatului în cursa pentru Palatul Cotroceni.

De asemenea, în cadrul Comitetului Executiv au loc şi discuţii cu fiecare şef de organizaţie judeţeană pentru a se stabili exact gradul de implicare şi hotărâre a fiecărei filiale în campania electorală.

Comitetul Executiv care se desfăşoară la Orăştie este ultima întrunire înainte de Consiliul Naţional, care este stabilit pentru data de 1 august.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri