PSD va lua o „decizie înțeleaptă, dar fermă” în privința lui Chirica

Data publicării:
mihai chirica fb

PSD va lua o „decizie fermă, dar înțeleaptă”, miercuri, în privința primarului din Iași, Mihai Chirica, a declarat liderul social-democraților la un post de televiziune. Liviu Dragnea a adăugat că susține măsurile foarte dure și poate fi vorba de o „sancțiune minimă” sau de una „maximă”. 

mihai chirica fb

„Nu am discutat. Din moment ce a înţeles să comunice prin presă, n-am vrut să-i fac concurenţă. Cu toate că e preşedinte interimar la Iaşi şi vicepreşedinte al PSD a fost prezent doar la patru şedinţe în CExN şi BPN. E foarte greu de comunicat la Iaşi. organizaţia Iaşi s-a delimitat de el prin semnătura tuturor primarilor, toate organizaţiile s-au delimitat”, a declarat Dragnea la România TV, citat de News.ro.

Întrebat ce sancţiuni riscă Mihai Chirica, şeful PSD a spus că plaja este foarte mare şi că el nu este adeptul unor măsuri foarte dure.

„Nu sunt adeptul măsurilor foarte dure. Plaja e foarte mare, se poate adopta şi o sancţiune minimă şi una maximă. Miercuri vom adopta o decizie înţeleaptă, dar fermă”, a anunţat președintele PSD. 

Primarul din Iași a fost foarte critic la adresa PSD și a lui Liviu Dragnea de când a fost adoptată controversata ordonanță 13 privind modificarea Codurilor Penale. 

Dacă aș fi fost mulțumit , nu aș fi zis lucrurile astea. E nevoie de un alt leadership. A fost un lider de partid bun, a adus PSD cel mai bun scor din ultimii ani, dar e nevoie de o schimbare de atitudine. Politica conducerii cu pumnul de fier nu mai este valabilă”, a adăugat Chirica.

În replică, Liviu Dragnea a spus că de-a lungul timpului, în PSD, au fost mulți „chirici”. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri