Puiu Haşotti: Geoană e singurul vinovat pentru realegerea lui Băsescu. Ocupă ilegal şi imoral vila RA-APPS

Data publicării:
puiu-hasotti-2

"Îl acuz public pe Mircea Geoană că este singurul vinovat că Traian Băsescu a câştigat alegerile în 2009. Pentru Mircea Geoană, recunoştinţa faţă de PNL, care l-a susţinut necondiţionat în 2009, în turul doi al alegerilor prezidenţiale, este cea mai grea povară. Mircea Geoană, înainte de a moraliza pe cineva din politică, ar trebuie să elibereze imediat vila RA-APPS pe care o ocupă în mod ilegal şi imoral", a declarat Haşotti.

Puiu Haşotti a reacţionat astfel la criticile aduse liberalilor de senatorul PSD Mircea Geoană, cu prilejul Forumului Naţional România Europeană 2014-2012, desfăşurat la Buzău.

Acesta a spus că liberalii ar trebui să meargă singuri în alegeri, şi nu alături de social-democraţi, pentru a-şi da seama de valoarea lor reală şi că aceia care nu înţeleg să îşi respecte aliaţii de bună-credinţă nu merită respectul PSD.

"Nu poţi să îţi jigneşti aliaţii. Acest lucru trebuie spus mai clar. Şi dacă vrea să stăm împreună şi vrea să se menţină la prezidenţiale, e necesar un singur lucru: respectaţi-vă partenerii pentru că şi noi vă respectăm pe dumneavoastră”, i-a transmis Mircea Geoană lui Crin Antonescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri