Purtătorul de cuvânt al PNL Ionel Dancă: „Dăncilă a arătat că nu înțelege ce citește. Este o sfidare la adresa bunului simț ce face PSD”

Data publicării:
ionel danca_fb

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a spus că: „Solicitarea președintelui României este una firească. Absolut justificată. Niciodată în istoria României nu cred că persoana care a ocupat funcția de prim-ministru a fost într-o inadecvare atât de mare precum acum. Doamna premier Dăncilă a arătat ca nu înțelege nici ceea ce citește, darămite să fie capabilă să gândescă strategii de dezvoltare a României”.

„Este o sfidare la adresa bunului simț ceea ce face PSD prin aceasta marionetă numită Dăncilă, care este forțată să execute ordinele lui Dragnea împotriva președintelui României și care pentru interese personale și pentru a arăta că este în opoziție cu președintele României este dispus să arunce stabilitatea României în aer și să provoce un haos atât în plan diplomatic, cât și în plan politic. (...) Eu mă întreb până unde poate să ducă PSD această stare de tensiune, până unde - în așa măsură încât să riște un sentiment absolut de revoltă și respingere populară. Suntem oameni normali în această țară. Ieri ne-am făcut un plan pentru ziua de azi, iar azi ne trezim într-o criză. Pare o țară fără niciun conducător, fără direcție. Ieri ne-am așezat și așteptam o discuție importantă pentru România, ce se întâmplă cu scumpirile,  cu ratele la bancă etc. Și Dăncila se întoarce și spune că nu dorește să discute acest aspect cu președintele României. Chestiunea gravă este ca nu președintele României e pus într-o situație dificilă, ci țara. Din acest moment, premierul Dăncila este o vulnerabilitate pentru României și trebuie să demisioneze”, a mai spus Dancă, în direct la Digi 24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri