Purtătorul de cuvânt al PSD, despre ministrul PNL al Antreprenoriatului: Un ministru-fantomă

Data actualizării: Data publicării:
Ștefan Radu Oprea
Ștefan Radu Oprea, ministrul Economiei. Foto: Facebook

Ștefan Radu Oprea ironizează o declarație a Alinei Gorghiu în care vicepreședinta PNL spunea că „prezenţa PNL în Guvern este garanţia cea mai puternică că antreprenorii sunt respectaţi”. Purtătorul de cuvânt al PSD spune că este de acord cu afirmația, dar se întreabă retoric cum se poate dovedi acest lucru, „atunci când numești un ministru-fantomă la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului?”.

Citesc o știre în care un lider marcant PNL spune că antreprenorii trebuie respectați. De acord cu această afirmație. Dar cum dovedești acest lucru, atunci când numești un ministru-fantomă la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului? Întreb pentru niște antreprenori...”, a scris Ștefan Radu Oprea pe Facebook.

Dezvoltarea economică a României depinde de evoluţia mediului de afaceri”, a declarat, anterior, Alina Gorghiu.

Prezenţa PNL în Guvern este garanţia cea mai puternică că antreprenorii sunt respectaţi. E de dorit ca nimeni să nu abordeze în cheie populistă politicile fiscale ale statului”, a adăugat șefa Senatului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri