R. Fenechiu: Îmi pare rău că am plecat de la minister. Știu că sunt nevinovat

Data publicării:
fenechiu RESIZED - mfax

Relu Fenechiu a declarat că îi pare rău că a părăsit Ministerul Transporturilor, însă acesta a mărturisit că speră să îşi dovedească nevinovăţia şi să se întoarcă în funcţie.

Întrebat despre afirmația pe care ar fi făcut-o, cum că s-ar reîntoarce în Guvern, fostul ministrul al Transporturilor Relu Fenechiu a declarat: „Acel răspuns l-am dat atunci când s-a pus o întrebare despre un proiect de suflet, autostrada Iași – Târgu Mureș. Sper să se facă dacă mă întorc la minister și îmi doresc să îmi dovedesc nevinovăția și să mă întorc”.

Acesta a susținut că îi va acorda ajutorul lui Ovidiu Silaghi, propus de PNL la Transporturi.

„Îmi pare rău că am plecat de la minister, pentru că situația mea politică și familială nu este cea mai fericită astăzi. Nu i-aș dori nimănui să treacă prin această situație, mai ales când știi că ești absolut nevinovat”, a mai afirmat Fenechiu.

Relu Fenechiu a fost condamnat, vineri, de instanţa supremă, la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul "Transformatorul", iar fratele acestuia, Lucian, a primit o pedeapsă tot de cinci ani de închisoare cu executare, decizia nefiind definitivă.

PNL l-a propus, marți, pe Ovidiu Silaghi pentru funcția de ministru al Transporturilor. Deputatul liberal, care a mai ocupat această funcție în primul Guvern Ponta, a declarat că va continua proiectele fostului ministru Relu Fenechiu.

Citiți și:

Ovidiu Silaghi, propus de PNL la Transporturi

Relu Fenechiu vrea să se întoarcă

Favorit la Transporturi. Procesele lui Ovidiu Silaghi

Relu Fenechiu: Ce mi-am propus să fac am cam reușit

Autostrada Iași – Târgu Mureș amânată în urma plecării lui Relu Fenechiu din Guvern


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri