R. Orășanu: Orice informație care putea fi dată pentru a abate atenția de la ieșirea președintelui era bună

Data publicării:
orasanu chitoiu

„Președintele nu știu dacă a intervenit sau nu, momentan nu avem o confirmare de la Cotroceni, avem doar o opinie. (...) Îl suspectez pe ministrul de Finanțe că a dat o informație acuma repede, ca să acopere ieșirea de mai devreme a președintelui. Orice informație era bună de dat acum. De ce? Pentru că noi (comentatori, jurnaliști – n.r.), fiind aici, ne pregăteam să discutăm declarațiile de acum o jumătate e oră (ale președintelui – n.r.) și despre buget, care este subiectul zilei, și ne pune în situația să discutăm în direct despre treburile astea. Deci orice informație care putea fi dată pentru a abate atenția de la ieșirea de mai devreme a președintelui era bună de dat”, a comentat Răzvan Orășanu.

„Se va lămuri mâine, cum se întâmplă de obicei, se decelează neghina de grâu, mâine”, a afirmat directorul de cercetare al Societății Academice din România (SAR).

Ministrul de Finanțe, Daniel Chițoiu, a spus miercuri seară că a fost sunat de președintele Traian Băsescu în legătură cu președintele CEC, Radu Ghețea. Premierul Victor Ponta spune că a fost informat despre acest telefon.

Președintele Traian Băsescu a comentat, în conferința de la ora 18.30, declaraţiile făcute astăzi de Victor Ponta privind iniţiativa constituirii unei anchete privind achiziţia de terenuri făcută de fiica sa, Ioana Băsescu. „Nu este nicio legătură între această achiziţie şi ancheta DNA la Călăraşi”, a spus şeful statului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri