Sari la conținut

R. Plumb despre prețuri la carburanți: Dacă domnul Dragnea a declarat că nu vor creşte, aşa va fi

Numărul miniştrilor din cabinetul Tudose care nu consideră o certitudine faptul că preţul carburanţilor a crescut în toată ţara, ca urmare a reintroducerii supraacizei, a ajuns la patru.

După Liviu Pop, Toma Petcu şi Ionuţ Mişa, nici Rovana Plumb, ministrul delegat pentru fonduri europene, nu admite acest lucru. Ea spune că preţurile variază în funcţie de zonă şi că nu poate fi sigură, din moment ce n-a mai alimentat de o lună.

Și şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că preţul carburanţilor n-a crescut, ci doar e diferit, în funcţie de staţie.

Reporter: Au crescut prețurile la benzină, motorină din ceea ce ați văzut?

Rovana Plumb, ministrul delegat pentru fonduri europene: Se urmărește acest lucru și bineînțeles că va fi exprimat, ca și până acum, un punct de vedere concret. Ce ne interesează este faptul că au crescut salariile, au crescut pensiile și în continuare se va face acest lucru.

Reporter: Prețurile la combustibil au crescut?

Rovana Plumb: Vă mulțumesc foarte mult.

Reporter: Bănuiesc că mai mergeți pe la benzinării...

Rovana Plumb: În unele locuri, da, în altele nu...

Reporter: Există vreo benzinărie care n-a mărit prețul?

Rovana Plumb: Depinde de zonele din ţară unde se alimentează. Eu, personal, până în acest moment, de o lună de zile, nu am alimentat.

Reporter: Spunea Liviu Dragnea că nu vor crește prețurile în urma acestei măsuri luate de Guvern... cu acciza... Ce se mai poate face acum?

Rovana Plumb: Dacă domnul Dragnea a declarat că prețurile nu vor creşte, aşa va fi.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Pe aceeași temă