R. Turcan, către Dăncilă: Aţi transformat viaţa românilor într-un coşmar. Premierul: Aţi face invidioasă şi o viperă

Data actualizării: Data publicării:
raluca_turcan_fb

Raluca Turcan i-a spus Vioricăi Dăncilă, în plenul Camerei Deputaţilor, că a transformat viaţa românilor într-un coşmar şi i-a amintit că la învestire a promis că nu va introduce nicio taxă.  În replică, de la tribuna Parlamentului, premierul i-a răspuns că „că ar face invidioasă şi o viperă”.

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan i-a spus Vioricăi Dăncilă că a transformat „viaţa românilor într-un coşmar”.  

„Dna Viorica Dăncilă, vă citez: cât timp voi fi prim-ministru, nu voi introduce nicio taxă nouă. Punct. Această declaraţie vă aparţine şi este din ziua învestirii dvs. Astăzi putem spune că aţi minţit din prima zi de mandat. Aţi semnat ordonanţa lăcomiei. Aţi adoptat această OUG cu 3 zile înainte de finalul anului, fără niciun fel de dezbatere. (...) Răspunderea legală şi politică e în primul rând a premierului, nici a preşedintelui, nici a consilierilor condamnaţi pentru corupţie”, a mai spus Turcan.

Ea a precizat că îi cere premierului să spună dacă mai susţine ordonanţa, fără a face apel la greaua moştenire, fără solicitări de consens, fără să invoce greaua moştenire.

„Legat de jjignirile dumneavoastră, nu vă voi răspunde, doamna Turcan. Aruncaţi atâta venin în jurul dvs că aţi face invidioasă şi o viperă”, i-a replicat premierul de la tribuna Parlamentului.

Premierul Viorica Dăncilă se află în plenul în Camera Deputaţilor, pentru dezbateri pe tema Ordonanţei 114/2018, numită şi Ordonanţa lăcomiei, la solicitarea Grupului parlamentar PNL.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri