Radu Mazăre susţine că nu este interesat de „ţigăneala de partid”

Data publicării:
radu mazare - mfax-1

Întrebat de jurnalişti, vineri, ce părere are despre scandalul PSD din ultimele zile şi despre unele afirmaţii ale unor social-democraţi care îl vizau în mod direct, Radu Mazăre a răspuns: „Nu mă interesează ce zice ăla, nici ce zice celălalt, nici ţigăneală de partid. Am altă treabă acum. Restul nu comentez”, scrie Mediafax..

Mazăre a recunoscut că în prezent pentru el este mai important proiectul legat de pagina de Facebook a Primăriei Constanţa, de care se ocupă în mod direct şi pe care doreşte să o lanseze săptămâna viitoare decât ceea ce se întâmplă în PSD.

Deputatul PSD Sebastian Ghiță afirmă, într-o declaraţie dată publicităţii joi, după şedinţa conducerii PSD, că e momentul ca Ion Iliescu să se retragă şi că ar trebui şi ca toţi cei cu probleme să fie suspendaţi din partid, enumerându-i pe Mazăre, Constantinescu, Duicu, Pendiuc, Mocanu, Hrebenciuc.Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova au fost excluşi din PSD, în urma şedinţei de joi a Comitetului Executiv Naţional al partidului.

DEMISIE DIN PSD. Sebastian Ghiță, la Digi24: Între mine și Victor Ponta există o diferență de viteză, nu de conținut între ceea ce credem, ce gândim

Victor Ponta, despre excluderile din PSD: „Uneori e nevoie de decizii radicale”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri