Rafila: PSD nu depune o moțiune de cenzură în acest moment

Data publicării:
deputatul psd alexandru rafila
Deputatul PSD și reprezentatul României la OMS, Alexandru Rafila. Foto: INQUAM Photos/George Călin

Deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat, la Digi24, că PSD nu va depune o moțiune de cenzură în acest moment. Rafila susține că social democrații își doresc alegeri anticipate, însă îi lasă pe cei din Coaliție să își continue certurile.

„Nu o să depunem o moțiune de cenzură în acest moment. Îi lăsăm pe cei de la guvernare cum urmează să se înțeleagă. Poziția PSD e clară. Fiind vorba de cel mai mare partid din România funcția de prim-ministru trebuie asumată de PSD într-o construcție politică ulterioară”,  declarat Alexandru Rafila.

Rafila nu a exclus însă ca o moțiune de cenzură să fie depusă în această sesiune parlamentară. Deputatul PSD a mai declarat că partidul își dorește alegeri anticipate.

„Mai există încă o variantă, cea a alegerilor anticipate. Percepția publică este în schimbare în favoarea PSD. Dacă actuala structură de putere nu mai corespunde alegerilor din decembrie, ar trebui organizate astfel de alegeri”, a mai declarat deputatul PSD.

Citește și Primul scandal major în Coaliție. Cu ce mandat intră partidele la negocierea de astăzi și care sunt scenariile pentru ieșirea din criză

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri