Raluca Prună, despre „statul paralel”: Tăriceanu achitat și Dragnea condamnat de același complet

Data actualizării: Data publicării:
raluca pruna

Fostul ministru al Justiţiei Raluca Prună susţine că, prin condamnarea lui Liviu Dragnea, justiţia din România a arătat că nu poate fi îngenuncheată. „Azi ICCJ e lebada neagră a PSD”, susţine Prună care precizează că acelaşi complet care l-a achitat pe Călin Popescu Tăriceanu l-a condamnat cu executare pe Liviu Dragnea. „Deci, nu există stat paralel”, mai spune fostul minstru al Jusţiţiei.

„Ce reţin eu este că un complet care l-a achitat pe Tăriceanu, condamnă cu executare pe Dragnea. Deci, nu există stat paralel. Există numai probe şi lege. Şi un om speriat care a luat captiv statul, minus Justiţia. Şi care nu va da înapoi”, scrie, joi seară, pe Facebook Raluca Prună care afirmă că „ICCJ e lebădă neagră a PSD”.

Prună explică ce crede că se va întâmpla în continuare: „Ce cred că va face PSD: va adopta o OUG de modificare a Codului Penal, care dezincriminează abuzul. Lege penală mai blândă, Dragnea scăpat. OUG va conţine şi alte daruri/dezincriminari cadou pentru cei care îl susţin. O găleată mare, cu de toate pentru toţi”, mai scrie fostul ministru al Justiţiei.

Raluca Prună afirmă că trebuie cerută insistent demisia.

„Ce cred că trebuie să facem noi? Să insistăm cu demisia. Masiv, înainte de adoptarea unui OUG. Mă întreb de ce Ponta a plecat de la conducerea PSD?! Nu era decât trimis în judecată. Dragnea, care i-a luat locul a fost deja condamnat definitiv o dată, în fond a două oară”, mai spu7ne Raluca Prună.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu. El a fost achitat pentru infractiunea de fals intelectual. Decizia instanţei supreme nu este definitivă.

Sursa: News.ro

Citiţi şi: Ce se va întâmpla după condamnarea lui Dragnea

                  Primul lucru care nu se va schimba după verdictul în cazul Dragnea
 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri